Kookcollege Kookclub

Iedere maand komen de leden van de Kookcollege Kookclub bij elkaar om een compleet menu te bereiden. Een inspirerende en gezellige activiteit, waarbij je zelf je inbreng met betrekking tot de samenstelling van het menu bepaalt. De Kookcollege Kookclub is er voor iedereen. Zowel voor de beginnende als de meer ervaren kok, is er telkens weer volop uitdaging om culinaire pareltjes te maken. De vijf gangen menu’s worden in groepjes bereid.

Als lid van de Kookcollege Kookclub ontvang je:

  • Elke maand een avond samen koken, een menu bestaande uit vijf gangen (juli en augustus niet)
  • De ingrediënten, drank, afwashulp, receptuur en professionele begeleiding
  • Een Smulweb Kookclubschort met je eigen naam
  • Eind juni sluiten we het seizoen ieder jaar af met het gastendiner, hierbij ga je koken voor je eigen genodigde gasten
  • Lidmaatschap is € 650,- per jaar, inclusief BTW. Je kunt per maand betalen.

Proefkoken?

Ervaar hoe gezellig en leerzaam de Kookcollege Kookclub is. Een proefles kost € 75, maar als je besluit lid te worden is de les gratis. Meld je hier aan voor een proefles of word lid. Hieronder vind je een overzicht van de eerstkomende data dat de Kookcollege Kookclubs gaan koken:

Reserveer nu jouw leukste uitje…

Heb je binnenkort een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of een verjaardag? Zakelijk of privé? Laat ons meedenken. Vul s.v.p. hieronder je gegevens in, dan nemen we geheel vrijblijvend contact met je op. Ons bellen kan natuurlijk ook, 033-7600185.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ