Kookworkshop BBQ op de kamado van The Bastard

Als al je vrienden en je familie bij jou komen barbecueën, wil jij natuurlijk indruk maken. Je weet precies welk houtskool je moet gebruiken, steekt binnen een paar minuten je bbq aan en tovert de lekkerste gerechten van de grill. En dat alles heb je geleerd in de Keuken van Het Kookcollege!

Chef Janco Robben heeft jaren ervaring en veel kennis over vlees en Kamado’s ( Big green Egg, Bastard). Hij deelt zijn geheimen, laat je het beste vlees uit de regio proeven en maakt van jou een ware grillmaster.

Bij aankomst staan de barbecues al buiten, staat het bier koud en is het vlees uitgestald. Janco vertelt over de verschillende soorten houtskool en het aanmaken van de barbecue; hoe doe je dat nou het beste? Daarna ga je onder deskundige begeleiding een aantal gerechten maken.

Met een hoofd vol tips, tricks, info en een goedgevulde maag wensen we jou een fantastisch barbecue seizoen!

Leuk voor

Als je een kamado hebt gekocht of je aan het oriënteren bent om er een aan te schaffen. Of als je gewoon een barbecue-fan bent!

BBQ als een pro

  • 3 uur…

  • waanzinnige recepten

  • p.p. € 65,-

  • De ruimte

  • Begeleiding

  • Ingrediënten

  • Leenschorten

Menu

Spareribs met geheime marinade van Rollin’ Restaurant

Pork belly Noodlebox

Bavette met chimichurri

Beercan chicken

Coleslaw, barbecuesaus, knoflooksaus, aardappelsalade

Deze workshop kan je boeken vanaf 1 persoon, sluit gezellig aan!

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op:

BBQ

1001 avond