Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Op verzoek kan u deze worden toegestuurd. Hieronder zijn enkele punten uitgelicht.

Optionele reserveringen

Het KC kan een optionele reservering voor u plaatsen, zodat u verzekerd bent van de gewenste accommodatie. Wanneer blijkt dat wij de voor u in optie genomen datum eerder definitief voor derden kunnen reserveren, nemen wij eerst contact met u op. Wij verzoeken u dan ons binnen 24 uur op de hoogte te stellen of u de optie wel / niet wenst om te zetten in een definitieve reservering. Zonder tegenbericht binnen 24 uur behoudt het KC zich het recht om de optie te laten vervallen.

Definitieve reserveringen

Een reservering is definitief als u van het KC een bevestiging heeft ontvangen.

Aanbetaling

Bij uw definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Dit bedrag wordt op de eindfactuur in mindering gebracht. Indien de aanbetaling niet minimaal 3 dagen voor aanvang van de workshop is voldaan kan het KC de workshop annuleren.

Annulering

Wanneer een definitieve reservering is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

 1. Bij annulering meer dan 6 maanden voor de reserveringsdatum is de klant niet gehouden enige vergoeding te betalen.
 2. Bij annulering meer dan 3 maanden voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 10% van de reserveringswaarde te betalen.
 3. Bij annulering meer dan 2 maanden voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde te betalen.
 4. Bij annulering meer dan 1 maand voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde te betalen.
 5. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde te betalen.
 6. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde te betalen.
 7. Bij annulering 7 dagen of minder voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen.

Wanneer een reservering is gemaakt voor een individu geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

 1. Bij annulering meer dan 1 maand voor de reserveringsdatum is de klant niet gehouden enige vergoeding te betalen.
 2. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden  15% van de reserveringswaarde te betalen.
 3. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde te betalen.
 4. Bij annulering meer dan 3 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde te betalen.
 5. Bij annulering meer dan 24 uur voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde te betalen.
 6. Bij annulering 24 uur of minder voor de reserveringsdatum is de klant gehouden100% van de reserveringswaarde te betalen.

Bij annulering binnen 3 werkdagen na het wijzigen van het aantal deelnemers zal het oorspronkelijk aantal deelnemers worden gehanteerd.

Prijzen

De workshopprijs is inclusief ingrediënten, receptuur, professionele begeleiding, afwashulp en BTW. Deelnemers tot 3 werkdagen voor aanvang kunt u het definitieve aantal deelnemers en (di)eetwensen doorgeven. Dit aantal mag maximaal 30% afwijken van het oorspronkelijk opgegeven aantal personen. Op basis van beschikbaarheid is het wel mogpteerd. elijk om meer dan 30% extra deelnemers op te geven. Wijzigingen geeft u door via de e-mail: petra@kookcollege.nl. Het minimum aantal deelnemers is 10 personen.

Aansprakelijkheid bij diefstal of verlies

Het management aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade in verband met diefstal, beschadiging of verlies van zaken welke zich in de gehuurde ruimtes bevinden. Deze zaken blijven in het gehuurde voor risico van eigenaar en/of belanghebbende.