Kookworkshop BBQ op de kamado van The Bastard
Als al je vrienden en je familie bij jou komen barbecueën, wil jij natuurlijk indruk maken. Je weet precies welk houtskool je moet gebruiken, steekt binnen een paar minuten je bbq aan en tovert de lekkerste gerechten van de grill. En dat alles heb je geleerd in de Keuken van Het Kookcollege!
Chef Janco Robben heeft jaren ervaring en veel kennis over vlees en Kamado’s (Big green Egg, Bastard). Hij deelt zijn geheimen, laat je het beste vlees uit de regio proeven en maakt van jou een ware grillmaster.
Bij aankomst staan de barbecues al buiten, staat het bier koud en is het vlees uitgestald. Janco vertelt over de verschillende soorten houtskool en het aanmaken van de barbecue; hoe doe je dat nou het beste? Daarna ga je onder deskundige begeleiding een aantal gerechten maken.
Met een hoofd vol tips, tricks, info en een goedgevulde maag wensen we jou een fantastisch barbecue seizoen!
Leuk voor
Als je een kamado hebt gekocht of je aan het oriënteren bent om er een aan te schaffen. Of als je gewoon een barbecue-fan bent!
BBQ als een pro
Menu
Spareribs met geheime marinade van Rollin’ Restaurant
Pork belly Noodlebox
Bavette met chimichurri
Beercan chicken
Coleslaw, barbecuesaus, knoflooksaus, aardappelsalade
Deze workshop kan je boeken vanaf 1 persoon, sluit gezellig aan! De workshop gaat door vanaf min. 10 personen.
Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op:
BBQ
1001 avond