Sinds de komst van de nieuwe werkkostenregeling is er een daling in het aantal personeelsuitjes in Nederland. Wij hebben de oplossing! Een kookworkshop volgen met je personeel, zonder dat de vrije ruimte wordt aangesproken. Een leuk voorstel ontvangen? Wij denken graag mee. Bel of mail ons!

Tips voor een personeelsuitje zonder WKR

Een personeelsuitje organiseren en niet onder de werkkostenregeling vallen? Hieronder enkele tips om dat voor elkaar te krijgen. En natuurlijk adviseren wij graag!

  1. Een activiteit met alle medewerkers kan heel goed een training in teambuilding zijn. Wanneer de chef of trainer voor en na de workshop uitleg en oefeningen geeft en meer de nadruk legt op het samenwerken, valt de activiteit niet onder de WKR. Voorbeeld: De blackbox kookworkshop. Hier gaat het om samenwerken en het herkennen van groepsgedrag; wie is de aanjager, de harde werker en de creatieveling? De workshop wordt professioneel begeleid en achteraf wordt er een rapport opgesteld.
  2. Een “overwegend zakelijk karakter” biedt mogelijkheden om bedrijfsuitjes buiten de WKR te houden. Voorwaarde is dat er een gedegen omschrijving is door de opdrachtgever en de aanbieder van de activiteiten. Het doel van de dag en wat het uitje hieraan bijdraagt moeten goed omschreven staan. Wij verzorgen volledig verzorgde programma’s en aansluitend een diner of workshop.
  3. Een workshop die op de eigen locatie plaatsvindt valt buiten de WKR. Wij verzorgen graag een workshop op uw locatie! Contact ons voor de mogelijkheden.
  4. Relatie-evenementen vallen niet onder de WKR. Een kookworkshop met uw klant(en) en uw personeel is dus een goed alternatief. Of wat dacht u van een kookworkshop met een bevriend bedrijf? Wij ontzorgen elk evenement, neem contact op voor de mogelijkheden.