Basiscursus sushi maken!

Informeer naar nieuwe data in 2024

Ben je een sushi liefhebber? Wil je leren hoe je zelf thuis sushi kunt maken? Start dan met onze Basis Cursus Sushi Maken! Het is makkelijk dan je denkt en iedereen kan het.

Onze cursus is ontworpen om beginners de kunst van het sushi maken bij te brengen. Je leert alles, van het bereiden van de perfecte sushirijst, welke spullen je allemaal nodig hebt tot het bereiden en snijden van de ingrediënten voor je sushi rollen. Onze ervaren instructeur Rik Keijzer van de bekende School of Sushi begeleid je bij elke stap van het proces, zodat je de basisprincipes van sushi maken snel onder de knie krijgt.

Onze Basis Cursus Sushi is perfect voor iedereen die thuis sushi wil gaan maken. Of je nu een student, een drukke professional of een thuisblijvende ouder bent, deze cursus past in elk schema. Bovendien zijn onze lessen leuk en interactief, waardoor ze een geweldig gezellig uitje met vrienden vormen. Want zelf sushi maken is immers ontzettend leuk om te doen!

Onze cursus omvat alle materialen die je nodig hebt om uw sushi-rolletjes te maken, inclusief verse ingrediënten en sushi tools zoals het bekende bamboematje van topkwaliteit. Je krijgt ook alle recepten en instructies me naar huis, zodat je je vaardigheden kunt blijven oefenen en je sushi-techniek kunt perfectioneren.

Wacht niet langer om een echte sushi chef te worden! Schrijf je vandaag nog in voor onze Basiscursus Sushi en maak indruk op al je vrienden en familie met je heerlijke en mooie zelfgemaakte sushi.

Het beste deel van deze cursus? Na afloop eten we alle gemaakte sushi gezellig samen op en wij doen de complete afwas voor je 🙂

Leuk voor

Families, collega’s, vriendengroepen, vrijgezellenfeest

Sushi maken

  • van 15 tot 18 uur

  • 4 verschillende sushi

  • p.p. € 62,50 excl. BTW

  • € 21,50 p.p. of drankjes op nacalculatie (excl. BTW)

  • De ruimte

  • Begeleiding

  • Ingrediënten

  • Leenschorten

Wat gaan we doen

Uitleg over sushirijst en hoe je deze het beste bereid.

  • hoe te wassen
  • hoe te bereiden
  • uitleg rijstazijn vs sushi azijn

Uitleg nori vellen – wat is het en waar moet je op letten

Uitleg bamboematje – waarom en hoe te prepareren

1e sushi: Maki zalm  / Maki Komkommer

2e sushi: Temari zalm en tonijn

3e sushi: Gunkan

4e sushi: Uramaki Zalm / Uramaki Spicy Fried Ebi (gefrituurde tempura garnaal)

Reserveer nu jouw leukste uitje….

Heb je binnenkort een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of een verjaardag? Zakelijk of privé? Laat ons meedenken. Neem rechtstreeks contact met ons op: petra@kookcollege.nl. Dan nemen we geheel vrijblijvend contact met je op. LET OP: deelname vanaf min. 10 personen

Basis Cursus Sushi Maken